IntervOcaal, een gemengd multicultureel koor uit Enschede.
IntervOcaal, een gemengd multicultureel koor uit Enschede.

Multicultureel koor

In het Hoornderkerkje is zaterdag 31 augustus een concert van het koor IntervOcaal. Intervocaal is een gemengd multicultureel koor uit Enschede.

Het belooft een concert met een Georgische twist te worden.Het bestaat vijftien jaar en telt vijftig leden. Het koor zingt meerstemmige liederen uit de hele wereld waarbij liederen uit de geboortelanden van de leden centraal staan.

Binnen IntervOcaal zijn twaalf nationaliteiten vertegenwoordigd. Door samen te zingen wil IntervOcaal verbinden en laten zien dat samenkomen met meerdere culturen de wereld een stuk mooier maakt. Het koor staat onder leiding van Diet Gerritsen. Op piano begeleid door Frank Deiman en op gitaar door Theadora van der Meer.

Toegang gratis, giften zijn welkom.

InterVocaal dingt mee naar de Award voor Verdraagzaamheid. Op de UNESCO-dag voor de Verdraagzaamheid op 16 november, een initiatief van de Stichting Eén Land Eén Samenleving, wordt bekend of het multicultureel wereldmuziekkoor IntervOcaal de award heeft gewonnen.

STEM op IntervOcaal

Vanaf 16 september tot 10 november 2019 wordt dan aan iedereen gevraagd die het koor wil steunen om dat met zijn of haar stem kenbaar te maken op: www.paleisvandeverdraagzaamheid.nl of www.intervocaal-enschede.nl.