Kledingmarkt Strend

Wie voor een zacht prijsje op zoek is naar dat ene perfecte zomerjurkje of zelfs een hele nieuwe garderobe zou wel eens kunnen slagen op de laatste zomermarkt in Oosterend op zaterdag 17 augustus.

Op deze Strendermarkt kan iedereen kleding, schoenen en accessoires kopen of verkopen. Het belooft een extra gezellige markt te worden, opgeluisterd met live muziek. De markt duurt van 10.00 uur tot 13.00 uur. Na de markt gaat de muziek door op het popfestival "Strenderpop' bij de Muzieknis aan de Oranjestraat.

De organisatie Strendermarkt doet een oproep aan "iedereen met een overvolle kledingkast om dat leuke jurkje dat te klein geworden is of die schoenen die je net een maat te groot gekocht hebt, armbanden, riemen of jassen te verkopen op de markt. En misschien kom je zelf ook nog met iets leuks thuis."

Naast kleding en live muziek zijn ook de vertrouwde items van de Strendermarkten terug te vinden; gebakken vis, tweedehands spulletjes, excelsior, etc.


Er zijn ook nog een aantal kramen beschikbaar. Mail voor informatie naar strendermarkt@gmail.com of bel of app naar Sabine Bremer 06-37569079.