Angelique Veldman stopt met Salique.
Angelique Veldman stopt met Salique. Foto: Sabrina Veldman

Kapsalon Salique gaat stoppen

Kapsalon Salique van Angelique Veldman in De Cocksdorp gaat ermee stoppen. Dat heeft Angelique vandaag in een brief aan haar klanten laten weten. Ze is in verwachting van haar tweede kind en wil na de bevalling meer tijd aan het gezinsleven besteden.

Ze gaat half september met zwangerschapsverlof en dat betekent dan ook meteen het einde van de kapsalon waar ze 21 jaar geleden mee startte na het volgen van opleidingen in Alkmaar en Hoorn. De kapsalon is gevestigd aan de Molenlaan bij De Concurrent, het bedrijf van haar familie.

Volgens Angelique is het de bedoeling om vanaf februari 2020 een paar dagen in de week in De Concurrent te gaan werken. Het stoppen betekent dat er straks in De Cocksdorp geen kapper meer is. Er is nog wel een kapper op vakantiepark De Krim waar mensen in de Noordkop terecht kunnen. Salique had klanten uit De Cocksdorp, vakantiegangers en mensen van elders op het eiland. "Ik heb het altijd met veel plezier gedaan, maar zolang de kinderen klein zijn en in de wetenschap dat mijn ouders het de komende jaren rustiger aan willen doen, heb ik besloten te stoppen."