Afbeelding
Foto:

Veel te ontdekken

op festival Sompop

Sompop 2019 stond bol van de gezelligheid, maar voor wie er oog en oor voor had was er veel te ontdekken. Muzikaal, entertainment, spelletjes, je kon naar het strand en wat al niet meer. In de fotocollage een impressie.

1. Na de opening door de Belgische formatie "And then Came the Fall" was het podium vrijgemaakt voor Pat Smith. De frontman van Splendid timmert ook solo aan de weg. Vrijdagavond trad hij al op tijdens de sponsoravond van Sompop, die dit keer in het nieuwe gebouw van de KNRM aan de Volharding werd gehouden.

2. De jonge formatie Bony Macaroni trad een half jaar geleden op tijdens de benefietavond in de Evenementenhal van De Krim. Met aanstekelijke losse poprock ging de jeugd lekker tekeer op het podium. Met de nodige zelfspot, de titel van hun potentiële hit "Piece of shit" zegt wel genoeg.

3. Voor wie zich even wilde terugtrekken uit het feestgewoel was er "over de sloot" het Texels Kwartier, waarin dj's Rob Wit en Walter Witvliet rustige muziek draaiden. Mannen konden er, onder genot van een sigaartje, door barbier Karel de Koning hun baard laten afscheren.

4. Barry Zegel, was in Lederhose hét gezicht van de TX Bier Boet, Marco van Sambeek deed er als Bay Watch Beach Guard op het Waal 17 Dans Strand niet voor onder.

5. Afsluiter Playground ZerO gaf Sompop 2019 met allerlei elektronische- en lichteffecten een dynamische afsluiting.

6. Lotte Bakker en Grace Boekel vonden één van de twee gouden enveloppen.

7. Fata Boom met Trippy electro hiphop.

8. Dit bordje bij het herentoilet zorgde voor de nodige gespreksstof.

9. Traudes bracht met zeven man sterk hiphop.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding