Kickoff van de Buurtcirkel Texel

In de ontmoetingsruimte van de Baptistengemeente aan de Julianastraat 11 in Den Burg wordt woensdag 3 juli van 16:00 uur tot 18:00 uur de Kickoff van de Buurtcirkel Texel gehouden.

"Een Buurtcirkel kan veel betekenis hebben bijvoorbeeld wanneer je op jezelf woont, of wilt wonen en je kent niet veel mensen in jouw omgeving. Of wanneer je je misschien wel eens eenzaam voelt en het je leuk lijkt om af en toe wat te gaan doen met anderen. Soms kan het ook zijn dat je een beetje hulp kunt gebruiken en ook zelf iets kan betekenen voor een ander. Want iedereen is wel ergens goed in. Met Buurtcirkel ben je er voor elkaar. Zo leer je mensen in je eigen omgeving beter kennen. En je leert hoe je dingen zelfstandiger doet. In de hele Kop van Noord Holland worden Buurtcirkels gestart. De Buurtcirkel is er voor jong en oud. Buurtcirkel is in samenwerking met de landelijke Buurtcirkel, gemeente en zorg- en welzijnspartijen opgezet", schrijft buurtcirkelcoach Judith Sanders.

"Er is een lekkere kop soep en een hapje daarom vinden wij het prettig van te voren te weten of je komt. Graag aanmelden tot 30 juni bij Judith Sanders buurtcirkel@novalishoeve.nl / 064069583", geeft de organisatie aan.

In de hele Kop van Noord Holland worden Buurtcirkels gestart. Op 27 juni is er een kickoff in Den Helder en op 2 juli is er een kickoff op Schagen. De kickoff in Hollands Kroon volgt nog.