Cursus hardlopen

AV Texel start 20 juni met een hardloopcursus in De Dennen. Deelnemers aan de cursus zijn niet verplicht lid te worden van de vereniging.

De deelnemers worden door een ervaren en deskundige trainer begeleid, bij wie men met alle loopvragen kunt aankloppen. De loopcursus omvat dertien weken en bestaat uit één training per week en eindigt 19 september. De trainingen zijn voornamelijk intervallen of snelheidstrainingen. De dertien trainingen vinden plaats op donderdagavond van 19:00 uur tot 20:15 uur in de Dennen (Turfveld).

De eerste training start op donderdag 20 juni. Het doel is ontspannen lopen met accent op techniek en opbouw van de conditie. De laatste training is op donderdag 19 september. De kosten van deze cursus bedragen € 30,-.

"Indien je belangstelling hebt om je grenzen te verleggen op sportief gebied en je bent 16 jaar of ouder, stuur dan een mail naar connie@sportstichtingtexel.nl. U kunt voor meer info ook contact opnemen met Cees Timmer van AV Texel 0643146884 email ceemar@texel.com of Sportstichting Texel (Connie Joling) 322815", laat Connie Joling weten.