Deuceteams sluiten seizoen uitstekend af

De Deuceteams hebben een uitstekende competitie achter de rug. Het zijn vooral de jonge teams die de successen voor de tennisclub binnensleepten met onder meer een kampioenschap voor Deuce 3 en het tweede damesteam.

Waar de captains van Deuce 1 en 2 zich moeten afvragen of volgend jaar meedraaien in de grijze middenmoot voldoende is of dat er verjonging moet worden doorgevoerd, zijn het dus de jonge teams die de successen voor Deuce hebben geboekt. Bij deuce 3 wist captain Stijn Visser een briljante opstelling uit de hoge hoed te toveren om de twee punten die nog nodig waren om het kampioenschap op het zware gravel in Julianadorp veilig te stellen. Met Woestenberg, Weyschede, Tuntelder en Van Lingen heeft dit jonge team met het kampioenschap en promotie de aansluiting gevonden met Deuce 1 en 2 voor volgend jaar. Bij de dames dezelfde situatie: het tweede team - met de jonge talenten Gregoire, Vlaming, Van der Vis en captain Marisa Vlaming - sloeg zich met een 4-2 overwinning op ST Pancras zich ook naar het kampioenschap en vindt ook de aansluiting met het eerste team. De grote verrassing van dit seizoen is het derde damesteam. Een mix van jaren ervaring met Mirjam Arkenbout, Louise van der Sluis en Liselotte Vlaming en daarnaast de talentvolle Jeanette de Vries, Sanne Janssen en Paula de Laat bleek een succes formule te zijn. De dames hebben een uitstekende tweede plaats behaald wat waarschijnlijk promotie oplevert. Het eerste 'mixed team' met Cees van Heerwaarde, Bianca Regoor en Philippine Roeper, Andra Kager en Noah Mulder wist ook het kampioenschap binnen te halen. Met deze prima resultaten maakt Deuce zich op voor het 'Open Texel toernooi' dat 14 juli van start gaat. Voor de jeugd is er goed nieuws, er zijn gesprekken gaande tussen Tennisschool Joy, de Jeugdcommissie en het bestuur van TV Deuce om volgend jaar een open jeugdtoernooi naar Texel te halen.

Uitslagen: Heren: Petten - Deuce 1 5-1; 4e plaats; Deuce 2 – Julianadorp 5-1; 4e plaats; Julianadorp – Deuce 3 0-6; 1e plaats. 35+: Deuce 1 vrij; 2e Plaats; Schoorl – Deuce 2 4-2; 3e plaats. Mixed: Oudkarspel – Deuce 1 2-2; 1e plaats. Dames: Deuce 1 – Hoorn 5-1; 4e plaats; ST Pancras – Deuce 2; 2-4; 1e plaats; Heiloo – Deuce 3 0-6; 2e plaats; Deuce 4 – Heiloo 6-0; 6e plaats. 35+: Deuce 1 – Petten 2-2. Jeugd: Alkmaar – jongens t/m 17 6-0; 6e plaats; Hippo – meisjes t/m 17 3-3; 3e plaats; Schagen – Deuce t/m 12 6-0; 6e plaats.