De kampioenen van S.V. Oosterend
De kampioenen van S.V. Oosterend Foto: Wim Westdorp

S.V. Oosterend JO-12 kampioen

In de laatste wedstrijd van de competitie in en tegen De Koog is het team JO-12 van S.V. Oosterend ongeslagen kampioen geworden.

De wedstrijd begon van SVO zijde wat afwachtend maar als snel in de wedstrijd was het duidelijk dat SVO voor de volle winst zou gaan. Met goed verdedigingswerk en uitstekend rondspelen kwamen er diverse kansen voor het team. Dit resulteerde in een 3-tal mooie doelpunten van Tames van Nuland, Silas Dob en Ties List. Ruststand 0-3.

Na de rust duurde het even voordat de doelpunten machine weer opgang kwam. Liam Osako en Izo Raymont scoorden het vierde en vijfde doelpunt. Hierna kwam De Koog terug met een fraai doelpunt.
Uiteindelijk scoorde Izo Raymomt het zesde en tevens laatste doelpunt. Einduitslag 1-6.

Hierna was het feest voor de spelers en aanwezige ouders, die in groten getale naar De Koog waren gekomen om hun kids aan te moedigen. Uiteraard deelden coaches/trainers Elles Kaercher, Jacob Mechielse en Rinus Wesselman in de feestvreugde.

Na terugkomst op het Sportpark Sieme Keijzer werden de spelers feestelijk onthaald. Een ronde door het dorp op de "platte" kar mocht niet ontbreken aan een mooi seizoen. De dag werd afgesloten met een gezellige barbecue.