Bridgeclub huldigt clubkampioenen

Recent kon Bridgeclub Alert bekend maken wie clubkampioen 2018/2019 geworden. De duo's Herman Hagenouw en Marie-Louise Wiesman en het duo Lies de Chavonnes en Stijn Geus, beiden met 14 punten, eindigden gezamenlijk als eerste.

Het afgelopen bridgeseizoen bestond uit vier perioden van 7 drives. Daarvan werd na afloop telkens een ranglijst opgemaakt. Nummer één kreeg 1 punt, nummer twee 2 punten, enz. Het paar, dat de laagste score over de vier periode behaalde, werd clubkampioen. De onderlinge verschillen aan de kop van ranglijst waren uiteindelijk heel klein. Zo klein zelfs dat er twee paren op de eerste plaats terecht kwamen. De volgende paren werden ex aeqo clubkampioen: Herman Hagenouw met Marie-Louise Wiesman en het duo Lies de Chavonnes en Stijn Geus, beiden met 14 punten. De volgende drie plaatsen werden ingenomen door Jan Veenendaal en Piet Bakelaar (15), Cobie en Koos Bremer (17) en Gerda Bloem met Riet van der Vis (21).

Op 21 september begint de volgende wintercompetitie. Tot die tijd is er elke woensdag zomeravondbridge. De drives zijn toegankelijk zowel voor de ervaren als minder ervaren spelers. Aanmelding tot uiterlijk 19.30 uur in de zaal van Dorpshuis De Bijenkorf in Oosterend. Deelnamekosten 3 euro p.p. Een abonnement voor de hele zomer is ook mogelijk. Dat kost 20 euro per deelnemer. Informatie is te krijgen bij Koos Bremer, tel. 06-51860455, Piet Bakelaar, tel. 0222-313843, of via de mail alert.oosterend@gmail.com