Meespelen in opera "Waar ben je"

Tijdens de Texelse Opera4daagse van 12 tot en met 15 juni wordt de opera "Waar ben je" gemaakt en opgevoerd. Iedereen die op Texel woont of (langere tijd) verblijft kan meedoen.

De opera wordt gemaakt met regisseur Bert Schuiling. Passend bij opera wordt het een dramatisch verhaal met muziek van het eiland. Wie tussen de 16 en 30 jaar is krijgt een vrijkaartje voor de opera Rusalka op zaterdagavond 15 juni. De repetitiedag is op zaterdag 8 juni van 12.00 tot 15.00 uur. De generale repetitie is zaterdag 15 juni van 12.00 tot 14.30 uur. De uitvoering is op zaterdag 15 juni om 15.00. Ervaring is niet vereist, je kunt ook meedoen als figurant of op de achtergrond meezingen. Repetities en uitvoering zijn in De Burght kerk, Binnenburg 2, Den Burg

Workshops opera

Voor wie iets over opera wil leren zijn er openbare workshops onder leiding van de internationaal bekende zangeres Wiebke Göetjes. De workshops worden gegeven op vrijdag 14 juni tussen 13.00 en 17.00 uur in Het Glazen Paleis, Burgwal 43, Den Burg. Een workshop duurt ongeveer 25 minuten en is geschikt voor beginners en gevorderden. Er is veel ruimte voor eigen inbreng, je kunt bijvoorbeeld opgeven met welke opera of welke componist je aan de slag wilt. De inschrijvingen worden verdeeld op basis van wensen, kennis en ervaring. Je krijgt op tijd te horen in welk tijdsblok je bent ingedeeld.

Opgave voor opera en/of workshops via via www.opera4daagse.nl/meedoen/.