Uitstekend weekend Deuceteams

De tennisteams van Deuce blijven het uitstekend doen. Zo won het eerste herenteam met 4-2 van ST. Maartenzee en blijft hierdoor prima meedoen op slecht twee punten van koploper Julianadorp.

Een knappe prestatie werd ook neergezet door Deuce 3, het jeugdige team met Weyschede, Visser, Van Lingen, Tuntelder en Woestenberg won met 6-0 van Zeemacht. Speler en captain van dit jonge team Stijn Visser geeft aan dat hij in een Ajax-achtige situatie is beland: "aan alle kanten wordt getrokken aan mijn teamleden. Of ik dit team volgend jaar nog bij elkaar kan houden, is de grote vraag. Eerst het kampioenschap binnenhalen."

In de klasse 'heren 35+' was het een onderonsje tussen het eerste en tweede team. Door het ontbreken van Jacques Deppe was deze keer Dennis Vonk de veteraan onder de veteranen, daarom des te knapper dat Vonk zijn enkel en dubbel met Cees Goslinga wist te winnen voor Deuce 2 en er zo een knappe 3-3 uit wist te slepen tegen het op papier sterkere Deuce 1.

Bij de dames lijkt het erop dat de het tweede team door een sterk optreden van Marissa Vlaming, Shannon Koorn en Suzanne Schiphorst in de enkels hun belofte lijkt in te lossen voor het kampioenschap. Met twee punten voorsprong op Anna Paulowna is de koppositie behoorlijk versterkt, met nog drie wedstrijden te gaan.

Ook de dames van Deuce 3 en 4 hadden een prima weekend, Jeanette de vries en Sanne Janssen hadden een groot aandeel in de 3-3 tegen het sterke 1e team van Heiloo, waarna de dames van Deuce 4 een kunststukje uithaalden met hun eerste overwinning uit in Heiloo tegen het tweede team van Heiloo United.

"Het voelt heerlijk, mijn eerste enkel gewonnen in de competitie, daarna ook winst in de dubbel met Ariena Muilenburg en als team met Linda Wiersma , Yvonne Twijnstra en Ineke van Beek onze 1e overwinning voor te deuce boeken, wat een heerlijke week", geeft Erika Waaijer aan, die deze week haar vijftigste verjaardag vierde.

Alle uitslagen:

Heren: Deuce1 – St Maartenszee 4-2; Middenmeer – Deuce 2 3-3; Deuce 3 – Zeemacht 6-0. 35+: Deuce 1 – Deuce 2 3-3. Mixed: HTC – Deuce 1 0-4. Dames: Elckerlyc – Deuce 1 0-6; Deuce 2 – T Zand 5-1; Deuce 3 – Heiloo 3-3; Heiloo – Deuce 4 2-4; 35+: Topspin – Deuce 1 4-0; Jeugd: Jongens t/m 17 – Bergen 0-6; Meisjes t/m 17: Bergen 6-0; Groen t/m 12:T Veld 1-5