Bekerfinale Texel'94

De jeugdteams Texel'94 JO17-1 en Texel'94 JO15-1 hebben zich beiden geplaatst voor de bekerfinales van het district West 1 van de KNVB.

Texel'94 JO17-1 plaatste zich recent voor de finale dankzij een 5-1 overwinning op ADO'20 JO17-3 uit Heemskerk. Texel'94 JO15-1 bereikte de finale dankzij een 3-2 overwinning op Bloemendaal JO15-2. De finales om de beker zijn op zaterdag 1 juni op het terrein van Legmeervogels in Uithoorn. Texel'94 JO15-1 komt die dag om 13:15 uur in actie voor de beker. De jongens spelen de finale tegen IJFC JO15-1 uit IJsselstein. Texel'94 JO17-1 speelt zaterdag 1 juni om 17:00 uur tegen Victoria JO17-3 uit Loosdrecht om de beker.

De winst van Texel'94 JO17-1 tegen ADO'20 JO17-3 kwam pas in de tweede helft tot stand. Tot de rust was het 1-1 te houden, maar daarna wist Texel'94 in de tweede helft definitief door te drukken en de wedstrijd met 5-1 te winnen.

Texel'94 JO15-1 begon tegen Bloemendaal JO15-2 messcherp aan de halve finale wat leidde tot 2-0 dankzij Sep Eelman en Luuk Mantje. Bloemendaal kwam beter in de wedstrijd en scoorde 2-1. Een strafschop van Arwen van den Berg bracht de marge weer op twee. Diep in de tweede helft scoorde Bloemendaal 3-2 waardoor het nog even heel spannend werd.