Het G-team van Texel'94 in hun nieuwe tenue.
Het G-team van Texel'94 in hun nieuwe tenue. Foto Willem Oosterhof

Dubbele winst G-team in één dag

Het G-team van Texel'94 speelde zaterdag twee thuiswedstrijden, tegen Schagen G2 en HOSV G1. In de nieuwe tenues van hun sponsor Amsing Recycling. Tegen Schagen G2 een gelijkopgaande wedstrijd waarbij de snelheid van Texel-spits Adriaan van Liere de doorslag gaf. Dankzij zijn 4 doelpunten en een goal van Jeffrey Kolk wist Texel 5 maal te scoren terwijl Schagen niet verder kwam dan 3 doelpunten. Eindstand 5-3. Daarna de inhaalwedstrijd tegen rode lantaarndrager HOSV G1. In de eerste helft had Texel veel moeite met deze tegenstander die met lange halen van achteruit diverse malen hun spitsen alleen voor keeper Sjef Boom zetten. Toch wist Texel met een 2-1 voorsprong de rust in te gaan. Na de wissel was Texel heer en meester en liep uit naar een 7-2 winst. Doelpunten van Haithem Ismail (3), Jeffrey Kolk (2) en Twan Weijers (2).

Staand vlnr Klaas van den Berg, Martien Maat (beiden trainer/coach), Adriaan van Liere, Haithem Ismail, Jeffrey Kolk, Peter Breuer, Kees van der Vis en Aad en Anja Amsing (Amsing Recycling). Gehurkt Dave Voorend, Coco Taminiau, Twan Weijers, Sjef Boom, Anton Staal, Sandor Strootman en Jan Frans Haverman (assistent coach). Op de foto ontbreekt Boyd Spigt.