Vreugde bij zaalvoetbalteam RAB2, dat kampioen werd in de hoofdklasse.
Vreugde bij zaalvoetbalteam RAB2, dat kampioen werd in de hoofdklasse. Foto: Willem Oosterhof

Zaalvoetbalteam RAB2 kampioen

Zaalvoetbalteam RAB 2 heeft vrijdag de beslissingswedstrijd tegen ZDH 3 gewonnen met 7-3. Hiermee zijn ze kampioen geworden van de hoofdklasse.

De week ervoor speelden beide teams ook tegen elkaar in een zinderende halve finale van de beker. Deze wedstrijd eindigde in 5-5, waarna Jonas uiteindelijk de laatste strafschop hield en RAB 2 met 8-7 won. Vrijdag 10 mei spelen ze de finale tegen Oosterend 1. Al met al dus een bijzonder goed geslaagd seizoen voor het debuterende team in de hoofdklasse van coaches Bernard Ipenburg en Rob Daalder.

Op de foto: boven vlnr: Sil Wit, Ben Daalder, Ids Grisnigt, Bernard Ipenburg, Hannes van der Meer, Guido Witte. Onder vlnr: Jos Bakker, Ralph Beumkes, Jonas Ipenburg, Rob Daalder, Iwen Seifert en Mitchel Eelman.