Wisselende resultaten Deuce

De tennissers van Deuce hebben wisselende resultaten gehaald in de voorjaarscompetitie. Zo won het damesteam met 5-1, terwijl het eerste damesjeugdteam met die uitslag verloor in Ouddorp.

Twee teams konden hun wedstrijden niet afmaken. Het tweede damesteam moet de dubbels nog spelen en het vierde damesteam moest door een gebroken enkel van een tegenspeelster de wedstrijden staken.

De beide oranjeteams hebben tegen verschillende clubs gespeeld, o.s. HTC, Schagen en Callantsoog. Ze hebben goede partijen neergezet met leuke rally's, maar een partij winnen is nog lastig. De jongens 11/17 hadden een zware dobber aan Anna Paulowna, ze speelden tegen veelal oudere jongens die een stuk sterker waren en verloren met 6-0. Maar de jongens hebben het hoofd niet laten hangen en hier een daar een game te pakken weten te krijgen.

Dames 1, met onder andere Saskia Engelhart Roos, Erna Agterberg heeft een mooie 5-1 winst neergezet en ook Dames 3 won met met 5-1.

Het enige gemengde team van Deuce speelde thuis en heeft alle partijen gewonnen van de Helderse TC. Noah Mulder en Cees van Heerwaarden zetten een sterke 6-2 6-1 neer en de dames Cintha Stiekema en Bianca Regoor wonnen ook makkelijke met 6-2 6-2. De gemengd dubbels werden ook gewonnen in respectievelijk 6-2 6-2 voor Bianca en Cees en 6-2 6-4 voor Cintha en Noah.

Het eerste herenteam van Deuce zette een 5-1 winst neer tegen Zeemacht. Aanvoerder Baruch Coutinho won zijn enkel en mocht met Tom de Lugt in de dubbel ook winst noteren. Invaller Steffan Vlaming mag vaker mee, hij won zijn enkel en ook zijn dubbel met Rick Westerlaken streek hij de winst op. Tom verloor net aan zijn enkel en Rick won zijn enkel. De heren deden goede zaken aan de overkant. Het tweede herenteam heeft 3-3 gelijk gespeeld tegen Anna Paulowna.

Mede door een blessure van één van de meiden had het eerste jeugddamesteam een lastige dag in Ouddorp. De dubbels waren erg moeilijk en Marit Eelman en Liselotte Langendam verloren met 6-0 6-0. Hester Marseille en Jet Kikkert verloren met 7-5 7-5. In de enkelpartijen verloor Hester Marseille met 6-2 6-0, Marit Eelman speelde 6-0 6-1 en Liselotte Langendam met 6-0 6-0. Alleen Jet Kikkert kon nog een overwinning pakken en won met 6-3 6-2

Het eerste herenteam 35+ hebben hun Schoorlse tegenstanders flink op de huid gezeten en waren tevreden met een 5-1 winst.