Teams Deuce blijven goed presteren

De tennissers van Deuce hebben prima resultaten neergezet in de tweede competitieronde. Zo wonnen onder meer het eerste dames- en herenteam.

Na de valse start van vorige week heeft het eerste damesteam van Deuce zich in Volendam prima hersteld. Een 3 -3 met 2 x winst voor Saskia Engelhart Roos en Erna Agterberg is een prima resultaat tegen het sterke sportdorp aan de dijk.

Dat trainen bij de Tennisschool Joy zijn vruchten afwerpt ondervinden de dames van Deuce 2. Na de 5-1 winst van vorige week, lieten Marissa Vlaming, Sascha Vlaming, Iris van der Vis en Shannon Koorn ook deze week geen spaan heel van hun tegenstanders. Anna Paulowna kon na twee uurtjes tennis alweer de boot huiswaarts nemen.

Ook even aandacht voor Erica Waaier, Linda Wiersma, Ineke van Beek, Natasja Wijsman, Ariene Muilenburg en Yvonne Twijnstra met de gemiddelde leeftijd van 50 plus. De dames van Deuce 4 speelden hun uitwedstrijd tegen Wognum (met een gemiddelde leeftijd van 18). Dat er met 6 – 0 verloren werd zegt niets, dat er met veel plezier en gezelligheid wordt getennist zegt alles over deze dames die voor het eerst competitie spelen.

De heren van Deuce 1 blijven prima presteren: Rick Westerlaken en Tom de Lught waren de gevierde mannen met winstpartijen, in zowel enkel als dubbel. Dit leverde een 4 – 2 winst op tegen HTC waardoor de heren blijven meedoen om het kampioenschap.

Captain van Deuce 3 Stijn Visser geeft aan dat dit het laatste jaar wordt in de vijfde klasse. Er is een verjonging doorgevoerd in het team met de talentvolle jeugdspelers Meinte van Lingen en Max Tuntelder. Na de 5-1 winst van vorige week en de 6-0 winst van deze week lijkt het een kwestie van tijd dat captain Visser zich gaat mengen tussen de gevestigde namen van Deuce 1 en 2.

Bij de jeugd blijft het meisjesteam tot en met 17 het uitstekend doen, ook dit weekend was er voor Marit Eelman, Liselotte Langedam , Esther Bakker en Jet Kikkert winst. Heerhugowaard werd met maar liefst 5-1 opzij gezet, waardoor de meiden de eerste plaats hebben ingenomen.

Uitslagen

Heren: Deuce 1 – HTC 4-2; Deuce 3 – HTC 6-0; Animo - Deuce 1 35+ 4-2; Deuce 2 35+ - Schoorl 3-3. Mixed: Heiloo – Deuce 1 1-3. Dames: Volendam – Deuce 1 3-3; Deuce 2 – Anna Paulowna 6-0; Wognum – Deuce 4 0-6; Deuce 1 50+ - Hoorn 1-3. Jeugd: Jongens t/m 17 – Heerhugowaard 0-6; Meisjes t/m 17 – Heerhugowaard 5-1; Callantsoog – Groen t/m 12 6-0; Oranje t/m 10 - Schagen 4-6.