Een konijn komt bij de bakker en vraagt: Heeft u misschien worteltaart?
Een konijn komt bij de bakker en vraagt: Heeft u misschien worteltaart? Foto: Thinkstock

Héé, ken jij die al van die twee spoken op zolder? Zegt de één...

Lena en van De Vliekotters zijn echte moppentappers. Voor de Texelse Scholierenkrant leven ze zich uit.

Twee spoken zitten op zolder, de een zegt tegen de ander: Hey, ik hoor een mens. De anderen zegt: Geloof jij in mensen dan.

Sukkel en ruzie spelen verstoppertje. Ruzie is hem, sukkel gaat achter een politie wagen zitten. De politieagent komt er aan. Die zegt: 'Hey hoe heet jij? Sukkel zegt: 'Sukkel'. De politieagent zegt: 'Zoek je ruzie'. Sukkel zegt: 'Nee ruzie zoekt mij'.

Jantje komt thuis en zijn vader vraagt: En zoon waar is je rapport? Zegt jantje: Die heb ik aan Jop uitgeleend, want hij wou zijn ouders laten schrikken.

Twee vampieren zitten in hun kasteel en het wordt donker en de een zegt: Jk ga wat eten halen en vliegt weg. Een paar minuten later komt hij weer terug en hij zit van top tot teen onder het bloed en zijn vriend zegt: Hoe kan dat nou weer? dD ander zegt: Zie je onze poort? Ja. En die straat er na. Ja. En zie je die lantarenpaal?Ja. Nou ik niet.

Een konijn komt bij de bakker en vraagt: Heeft u misschien een worteltaart? De bakker antwoordst: Nee. De volgende dag komt het konijn weer bij de bakker en vraagt hetzelfde en dat gaat een week zo door tot op vrijdag. Het konijn komt weer bij de bakker en vraagt: Heeft u een worteltaart? Waarop de bakker antwoordt: Ja, die heb ik. En het konijn zegt dan: Vies hé.

De meester vraagt aan Jantje: 'Kun jij een uitgestorven dier noemen?' Jantje: 'Ja hoor, de kanarie.' Vraagt de meester verbaasd: 'De kanarie? Die is toch helemaal niet uitgestorven?' Jantje: 'Jawel hoor, de kat van de buren heeft hem gisteren opgegeten!'

Jantje zit in de klas en hij moet naar de wc dus vraagt: Mag ik naar de wc? Juf antwoordt: Nee, eerst deze les afluisteren. Een minuut later vraagt hij het weer en hetzelfde antwoord. Een minuut later vraagt hij het weer en dan zegt de juf: Eerst deze vraag: Waar ligt de grote oceaan? Jantje: Onder mijn stoel juf.