Dumbo draait vanaf deze week in Cinema Texel.
Dumbo draait vanaf deze week in Cinema Texel. Foto: Disney Enterprises

Dumbo keert terug op het witte doek

In Cinema Texel draait vanaf deze week de reallife versie van Dumbo, een nieuwe werk van regisseur Tim Burton (onder meer bekend van Alice in Wonderland). Op de seniorenmiddag draait de film 'Werk Ohne Autor'. Op zondag draait éénmalig een extended versie van A Star is Born en voor kleuters is er zondag de voorpremiere van Masha en de Beer 2.

Disney en visionair regisseur Tim Burton brengen je het gloednieuwe grootse live actieavontuur Dumbo, een geliefde klassieker waarin verschillen worden gevierd, familie wordt gekoesterd en dromen vleugels krijgen. Circus-eigenaar Max Medici (Danny DeVito) vraagt voormalige ster Holt Farrier (Colin Farrell) en zijn kinderen Milly (Nico Parker) en Joe (Finley Hobbins) om te zorgen voor een pasgeboren olifant, wiens oversized oren hem een lachertje maken in een al worstelend circus. Maar wanneer ze ontdekken dat Dumbo kan vliegen, maakt het circus een ongelooflijke comeback.

Werk Ohne Autor: Kurt (Tom Schilling) groeit op in Duitsland tijdens de Tweede Wereldoorlog. Als hij op de kunstacademie Elisabeth (Paula Beer) ontmoet, worden ze op slag verliefd. Elisabeths vader, Professor Seeband (Sebastian Koch), is niet onder de indruk van Kurt en is hem liever kwijt dan rijk. De twee mannen zijn verbonden door gebeurtenissen uit het verleden...