Nieuw bestuur OVCE

Een wisseling van de wacht binnen het bestuur van Ondernemersvereniging De Cocksdorp en Eierland.

Joop de Jong, Sabrina Veldman, Norbert Dekker en Ben Gerritsen hebben na jaren inzet afscheid genomen. Bas Vogel en Erwin Goënga hebben het stokje overgenomen, Cees Hooijschuur blijft actief in het bestuur en wordt voorzitter.

Erwin Goënga, eigenaar van de Plus, wil zich inzetten om van de OVCE een mooie vereniging te maken. "In de toekomst willen we ons meer gaan focussen op evenementen en activiteiten voor en door de ondernemers van De Cocksdorp en Eierland." Bas Vogel, eigenaar van hotel het Anker van Texel en visrestaurant "Van het Wad" wil zich inzetten om de vereniging transparant en actief te maken. "Op dit moment is de vereniging door omstandigheden een zeer stille vereniging. Mijn doel is dat in de toekomst de ondernemers van het noorden zich goed vertegenwoordigd voelen."

De vereniging zegt zich te willen inzetten voor de ondernemers van De Cocksdorp en Eierland. "Dat bereiken we door activiteiten te organiseren en de leden te betrekken bij de toekomstige plannen met betrekking tot nieuwe woningen in De Cocksdorp en de vernieuwing van de Postweg en de Nieuwlanderweg. Een voorbeeld van een activiteit is een bedrijvenfeest in maart 2020."