Fotowedstrijd over Wonen op Texel

TM Vastgoed organiseert in samenwerking met huisfotograaf Justin Sinner en woonwinkel Texels Wonen een fotowedstrijd in het voorjaar met het thema 'wonen op Texel'.


Het idee is ontstaan vanuit de passie voor het wonen op Texel. Makelaars zijn dagelijks op pad en zien vele huizen, Texels Wonen is gespecialiseerd in de inrichting en Justin Sinner is professioneel huisfotograaf. ''Wij zetten ons dagelijks in op het gebied van wonen op Texel. Het is leuk daar gezamenlijk eens een uitdagende en creatieve wedstrijd van te maken voor de Texelaars en bezoekers van het eiland'', meldt de organisatie.

Het is van belang dat de foto op Texel gemaakt is en aansluit bij het thema wonen. Denk bijvoorbeeld aan huis & tuin, boerderijen, kleine straatjes, interieur, gezelligheid rondom huis, et cetera.

De organisatie zal zorg dragen voor het verkiezen van de winnende foto's. De winnaars maken kans op cadeaubonnen van Texels Wonen ter waarde van respectievelijk €100,-, €75,- en €50,-.

Op de website www.tmvastgoed.nl/fotowedstrijd zijn de voorwaarden van de wedstrijd te lezen en voorbeeldfoto's te zien. Op Facebook van TM Vastgoed worden updates van de wedstrijd gepubliceerd. De inzendingen kunnen van 21 maart tot 1 mei worden ingestuurd naar info@tmvastgoed.nl.