Texel'94 zonder punten van veld

Overwicht in de eerste helft en vervolgens in de tweede helft binnen vijf minuten de wedstrijd uit handen geven.

Texel'94 verloor zondag met 2-3 van Klein Sluis in Anna Paulowna, waardoor de degradatiezorgen bij de club verder toenemen. De ploeg staat onderaan in de derde klasse met acht punten achterstand op Winkel dat een na laatste staat.

Texel'94 kende een goede eerste helft waarin de ploeg de wedstrijd dicteerde, maar verzuimde te scoren. Jurijan Röpke en Patryk Nieboer waren dichtbij een treffer, maar het lukte niet de bal achter de doelman van Klein Sluis te krijgen. Doelman Ali Smit verrichtte intussen voor Texel een paar belangrijke reddingen.

In de tweede helft scoorde Danilo Griffioen na een paar minuten de 0-1 waardoor het er goed uitzag voor Texel, dat de punten hard nodig heeft. Na twintig minuten werd het toch 1-1 nadat Texel'94 schlemielig balverlies had geleden. Texel raakte de greep op de wedstrijd kwijt, waarna Klein Sluis in vijf minuten uitliep naar 3-1. Stijn Arends scoorde nog 3-2, maar het was onvoldoende voor Texel'94, waardoor de ploeg voor de veertiende keer dit seizoen zonder punten van het veld ging. Klein Sluis pakte dankzij de overwinning de koppositie in de derde klasse.