De winnaars
De winnaars Foto: Simon Koorn

Texel Open 501 Darts een succes

Voor de organisatie van het toernooi was het spannend of ze het succes van 2018 zouden kunnen evenaren. Een andere locatie (dit jaar in dorpshuis De Hof in plaats van De Toekomst) en een verhinderde trouwe wedstrijdleider. De zorgen bleken zaterdag snel opzij gezet te kunnen worden.

Met het zelfde aantal inschrijvingen als in 2018, was het ook dit jaar weer het drukst bezochte toernooi van het seizoen. De voor ons nieuwe locatie was uitstekend en de ervaring van Marcel Verhagen en Robert van de Werken als wedstrijdleiders bleek van onschatbare waarde voor een soepel verloop van het toernooi!
Uitslag herkansing ronde dames; 1 Bianca van der Star; 2 Brenda Verhagen; 3 Yvette Flier. Uitslag heren herkansingsronde; 1 Simon Prins; 2 Glen Visser; 3 Arjen Kieviet. Uitslag winnaars ronde Dames; 1 Sharon Prins; 2 Paulien den Ouden; 3 Corina Kamst. Uitslag winnaars ronde Heren ; 1 Wouter Beens; 2 Rob de Bruin; 3 Brian Booy.
Mochten er mensen zijn die ook wel eens een pijltje willen gaan gooien, maar het niet alleen durven: 23 maart wordt het Texel Open 701 koppeltoernooi gehouden. Locatie dorpshuis De Hof. Aanvang 20:00 uur. Opgeven via texeldarts@gmail.com.