Kledingmarkt

in De Schakel

In De Schakel aan de Binnenburg in Den Burg wordt op donderdag 7 maart en vrijdag 8 maart de jaarlijkse kledingmarkt gehouden.

Net als voorgaande jaren het geval was, zal de opbrengst van de markt ook deze keer bestemd worden voor noodlijdende kinderen en ouderen in Moldaviƫ. Om de verkoop te doen slagen is er veel kleding nodig. Wie goede schone spullen af wil staan, kan dit inleveren in "De Schakel" op dinsdag 5 en woensdag 6 maart tussen 10:00 uur en 16:00 uur. Ook aan beddengoed en linnengoed is behoefte ,dat er rechtstreeks heen zal gaan.

De verkoop start op donderdagmorgen 7 maart om 10.00 uur en zal tot 17.00 uur duren. Deze tijden gelden ook voor de vrijdag. Tijdens de verkoop is er gelegenheid om een kopje koffie of thee te drinken met wat lekkers er bij.


Kinderen kunnen zich ook vermaken en voor hen is er een grabbelton. Zoals elk jaar is er weer een verloting met mooie prijzen en ook het "dambord" zal dit jaar niet ontbreken.

Mocht het brengen van spullen een probleem zijn, kan men bellen met Nannie de Haas, telefoon: 312298. De kleding, die tijdens de markt niet verkocht wordt, zal naar Moldaviƫ gebracht worden. Verder is men nog op zoek naar mensen die een paar uurtjes willen helpen of mensen die wat willen bakken voor bij de koffie.

De contactadressen in de buitendorpen waar ook kleding ingeleverd kan worden zijn De Cocksdorp Gemmy Heemskerk, Keidelplein 6 , telefoon 316631; De Waal: Ineke Timmer, Hogereind 24 telefoon 314264; Oosterend: S. Eldering, Ankerstraat 28, telefoon 318480; Oudeschild: Martha Kreeft, Laagwaalderweg 7, telefoon 31 35 37; Den Hoorn G. Boogaard, Noorderhaaks 15, telefoon 319556.