De personeelswoningen op De Krim.
De personeelswoningen op De Krim. Foto: Job Schepers

De Krim klaar voor nieuw seizoen

De nieuwe personeelsverblijven op De Krim, met twee slaapkamers en twee badkamers. "Dit zijn chalets zoals ze elders op het park nog gewoon worden verhuurd. Ze vervangen oude personeelsverblijven. Zo hebben onze medewerkers weer een knappe plek om te verblijven", vertelt Iwan Groothuis.

Het was één van de twee grote projecten voor het komende hoogseizoen. Hoogtepunt is het nieuwe speelparadijs (zie voorpagina). De muren zijn gewit en bij de keuze van het materiaal is gekozen voor licht hout. Het oogt ruim, fris en stoer. "Het duurt iets langer dan gepland, maar je wilt alles in één keer goed doen. Zo kunnen de ouders nu boven en beneden koffiedrinken. Maar toen ik beneden een kopje koffie zat te doen, vond ik het plafond toch wat laag. Dat hebben we dus weer verhoogd. Zo blijf je bezig", stelt Groothuis tevreden vast.

Ook de personeelsverblijven zijn zo goed als klaar om betrokken te kunnen worden. "Binnenkort wordt het gras ingezaaid. Dan ziet het er allemaal weer knap uit. De Krim is weer klaar voor een nieuw seizoen", besluit de directeur.