Afbeelding
Foto: Young 4 Ever

Spokentocht trekt tachtig deelnemers

"Met 80 deelnemers en fantastisch weer kunnen we wel stellen dat de Spokentocht weer een groot succes was. Dat was ook zeker te danken aan de scouting, de brandweer en alle andere vrijwilligers die zich met hart en ziel (jaja ze zijn niet echt dood) hebben ingezet om hun 'post' zo eng en spannend mogelijk te maken", stelt het organiserende Young4Ever tevreden vast over de spokentocht in De Dennen van afgelopen weekend.

De tunnel des doods, een heksenkring, diverse zombies, monsters, lopende skeletten, een man met een kettingzaag, een doodskist, een levende griezel die in de boom hing, twee moordenaars in een auto en een waar kerkhof met lijk uit een graf. Echte 'spooky' special effects, zoals mist, lichten, beelden en een horrormuziekje maakte deze editie echt eentje waar men bij moest zijn.

Naast alle leuke en spannende belevenissen onderweg, was de tocht zelf ook niet te gemakkelijk. Deelnemers moesten in het donkere bos middels een blacklight-zaklampje de route vinden die ook nog eens een kleine vijf kilometer lang was. Sommige deelnemers vonden de tocht iets te eng en durfden hem niet af te maken. Er was ook een groepje dat verkeerd was gelopen, zij hadden uiteindelijk de route twee keer gelopen, maar met groot plezier. "Bij deze willen we iedereen bedanken voor deze super toffe editie en hopen we jullie allemaal weer zien bij de volgende spokentocht", besluit de organisatie.

Afbeelding