Games for Change

in de Wielewaal

Games for Change is opgezet door Sophie, Timo en Lena, drie leerlingen van Osg De Hogeberg in het kader van Day for Change.

'Games for Change' houdt op 22 en 23 februari leuke activiteiten voor jong en oud, om geld op te halen voor 'Day for change'. Het geld wordt gebruikt om micro-Kredieten te verschaffen aan arme mensen in ontwikkelingslanden zodat zij de mogelijkheid krijgen om hun eigen bedrijfje op te zetten.

Het idee voor 'Games for Change' is ontstaan doordat we geen product wilden verkopen maar iets wilden doen waar mensen actief aan mee zouden doen, ook moest het zo veel mogelijk mensen aanspreken. We zijn zo op het idee gekomen om een spelletjes dag te organiseren, hier kwam later het idee bij om popcorn te gaan verkopen en films te draaien.

Op vrijdag 22 februari wordt er in dorpshuis de Wielewaal in De Waal 's ochtends voorgelezen en er worden stopmotionfilmpjes gemaakt, later in de middag worden er Oudhollandsche spelen met leuke prijzen georganiseerd.

Op zaterdag 23 februari verkopen ze popcorn en worden er twee films vertoond. 's Ochtends voor de allerkleinsten en 's middags voor de hele familie. Zowel op de vrijdag als op de zaterdag liggen de prijzen voor een ticket tussen de €2,50 euro en €3,50 euro. Voor meer informatie kunt u de Facebookpagina @gamesforchange2019 of het instagram-account @games_for_change_texel bezoeken.