Bowling

mooie bowlinggame Ilona Koopman

De bowlers hebben weer wedstrijd gespeeld. Martien Roeper doet verslag over de wedstrijden van de laatste twee weken.

"Bij de eerste week ging het er geweldig aan toe. Bij team Duinpark De Robbenjager was er een opvallende rol voor Ilona Koopman. Ze begon met 139 pinfall, maar bij haar tweede game kwam de geest uit de fles en gooide ze een aantal fraaie strikes. Het eindigde in een prachtige 213 bowlinggame. Team Best Tessels schitterde met Trijn Stiggelbout in vorm. Zoals altijd beukten de strikes tegen de vloer en met een gave 768-serie liet ze wederom zien het bowlen goed in haar vingers te hebben. Teamgenoot Martien Roeper was ook weer eens op dreef en kon na twee tweehonderd-games de broodnodige punten op het Helderse notitieblok noteren. De altijd gezellige Rob Beumkes uit team Bouwtimmerbedrijf Texel gooide de hoogste game en hoogste serie van de avond.

Ook in de tweede week ging het er bloedstollend aan toe in de bowling. Erna van der Star van team Kraanbedrijf Ronald Uitgeest weerde zich kranig. Na weken van moeizaam bowlen, ging het er nu weer eens vlot aan toe en met een regelmaat aan strikes behaalde ze eindelijk weer eens een mooie 207 bowlinggame. Met een glimlach op haar gezicht keerde ze tevreden huiswaarts richting texel.

Uitslagen (bijgewerkt tot en met 28 januari)

Duinpark De Robbenjager- Paal17 1-4. Best Tessels - Bouwtimmerbedrijf Texel 5-0 . WBZ - Kraanbedrijf Ronald Uitgeest 3-2.