Jazzpianist Michiel Borstlap.
Jazzpianist Michiel Borstlap. Foto: Marcel Truyens

Jazzpianist Michiel Borstlap op

Mesmerizing Monday diner Bij Jef

Jazzpianist Michiel Borstlap komt naar Texel. Met zijn pianospel verzorgt hij maandag 4 februari de muzikale invulling van het Mesmerizing Monday-diner in restaurant Bij Jef in Den Hoorn.

Na een succesvolle concertreeks die hem bracht naar wereldsteden als New York, Washington, Melbourne, Rio de Janeiro, Havana, Moskou, Bangkok en Teheran, komt jazzpianist Michiel Borstlap – door velen beschouwd als Neerlands beste pianist – nu ook naar Texel.

De pianovirtuoos komt op uitnodiging van Jef Schuur en Nadine Mögling van Bij Jef om te spelen tijdens het Mesmerizing Monday-diner. De term mesmorizing – betoverend, hypnotiserend – werd vorig jaar bedacht door Time Out, dé culturele kalender van metropool Londen, voor de concertreeks die Borstlap daar toen gaf. Mesmerizing belooft het volgens kenners ook Bij Jef te worden. Niet alleen vanwege de muziek. Want terwijl Borstlap zijn toehoorders al improviserend "hypnotiseert", "betoveren" chef Jef Schuur en sommelier Nadine Mögling hun gasten met de "allermooiste smaakcreaties en –combinaties".

De prijs voor het Mesmerizing Monday-diner is € 125,- all in, inclusief ontvangst met champagne, vijfgangendiner, wijnarrangement, tafelwater, koffie en friandises. Reserveren via info@bijjef.nl.