v.l.n.r. Alie Schouten, Louis van der Vis, Rob Dapper
v.l.n.r. Alie Schouten, Louis van der Vis, Rob Dapper Foto:

Louis van der Vis grote winnaar

Louis van der Vis is de grote man bij de winnaar geworden bij Jeu de Boulesclub Den Burg. Hij schreef zowel de dinsdag- als de zaterdagcompetitie op zijn naam.

Tijdens de jaarlijkse ledenvergadering op zaterdag 19 januari stonden voor beide competities dezelfde winnaars op het podium. Louis van der Vis ging met de hoofdprijs naar huis. Op de tweede plaats in beide competities eindigde Rob Dapper en Alie Schouten werd derde.

De opkomst was hoog tijdens de jaarlijkse ledenvergadering bij de club. Af en toe was het een gekakel van jewelste, op sommige momenten was het muisstil. Voorstellen werden afgekeurd, anderen werden aangenomen. Er moest een paar keer worden gestemd, soms bij handopsteken, maar ook een paar maal schriftelijk. Het bestuur werd door de leden unaniem herkozen: Diana Kardijk: voorzitter, Peter Dernison: penningmeester, Rob Dapper: secretaris en wedstrijdadministratie en Fer Gieles blijft de archivaris en bestuurslid. Henk Martens heeft om gezondheidsredenen het bestuur verlaten. Peter Vooijs volgt hem op als bestuurslid. Henk Martens was ook baancommissaris bij de club. Die functie wordt overgenomen door Rob Blok.

Het bestuur geeft aan zich te verheugen op het nieuwe jaar: De agenda staat weer vol met allerlei toernooien. In maart start de competitie 2019. Bij ons een keer een balletje gooien? Dat kan tot eind februari op dinsdag-, donderdag- en zaterdagmiddag vanaf 13.45 uur. Na 1 maart alleen op donderdagmiddag. Voor informatie: www.jeudeboulesclubdenburg.nl of bel 0610794650."