'Effectief omgaan met kinderen'

"Kinderen opvoeden is niet altijd even gemakkelijk. Ouders kunnen zich machteloos of gefrustreerd voelen door het gedrag van hun kinderen. 28 januari start de Gordon – Communicatietraining "Effectief omgaan met kinderen" voor ouders/opvoeders. Het wordt verzorgd door Tiny Beemsterboer.

De Gordon-Communicatie Trainingen zijn een investering in het versterken van eigenwaarde en zelfvertrouwen van de deelnemer. Gedegen vaardigheden worden geleerd om toe te passen zoals: ik taal, actief luisteren, omgaan met conflicten en werken aan zelfoplossend vermogen. In de Gordontraining worden die in samenhang aangeboden en inzicht verkregen over: Wanneer – Welke vaardigheid op - Welk moment - Effectief is.

"De cursus helpt deelnemers om hun relatie met kinderen te verbeteren. De cursus bestaat uit zeven bijeenkomsten en wordt gegeven in Kinderdagverblijf De Pepermolen in Oosterend. Totale kosten van de training € 261,20. De lessen vinden plaats op maandagavond 28 januari, 4 en 11 februari, 4 en 11 maart, en 8 en 15 april. Voor ouders/opvoeders voor wie er financiële bezwaren bestaan, bestaat de mogelijkheid contact op te nemen met Tiny Beemsterboer om over betalingsregeling te kunnen overleggen, of indien de kosten echt niet betaald kunnen worden met Sociaal Domein Gemeente Texel: 0222-362179 of gemeente@texel.nl. Meer informatie: Tel: 0224 - 552719;Email: t.beemsterboer@planet.nl of website www.interaktie-buro.nl.