Bon Bini Holland 2.
Bon Bini Holland 2. Foto: Filmfoto

Opnieuw breed aanbod in Cinema Texel

Rond de jaarwisseling is er nog genoeg te zien in Cinema Texel. Alle films draaien iedere dag op hetzelfde tijdstip met uitzondering van oudjaarsdag (geen avondvoorstelling) en nieuwjaarsdag (geen ochtendvoorstelling).

De films die dagelijks te zien zijn, zijn Aquaman, Bon Bini Holland 2, Spider-Man: Into The Spider-Verse, All You Need is Love, Bohemian Rhapsody, Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, The Grinch, Ralph Breaks The Internet, De Fabeltjeskrant: De Grote Dierenbos-spelen, Wad: Overleven op de grens van water en land. Voor het volledige programma: zie rechts.

Bon Bini Holland 2: Net als Robertico (Jandino Asporaat) zijn vriendin Noella (Liliana de Vries) op CuraƧao ten huwelijk wil vragen, besluit zij een "time-out"in te lassen. Robertico is vastberaden om haar terug te winnen en vliegt haar achterna terug naar Nederland. Bij aankomst blijkt er concurrentie op de loer te liggen: de aantrekkelijke ideale schoonzoon Christiaan. Robertico besluit zijn oude FC Kip-vrienden om hulp te vragen. Samen met Sydney, Rajesh, Gerrie en tante Judeska zet Robertico alles op alles om Noella's hart weer te veroveren om zo alsnog een ring om haar vinger te kunnen schuiven