Lichteffecten bij Sam & The Tubeman. Linksonder uitreiking van de cheque, Judith Pianoshow met Marcel Buijsman en Bony Macaroni.
Lichteffecten bij Sam & The Tubeman. Linksonder uitreiking van de cheque, Judith Pianoshow met Marcel Buijsman en Bony Macaroni. Foto: Gerard Timmerman

Benefietavond Rob brengt €35.750,- op

"Texel op z'n best", was zaterdagavond in Evenementenhal Texel een veel gehoord compliment. Veel Texelaars waren afgekomen op de benefietavond voor hun zieke eilandgenoot Rob Daalder. De benefietavond heeft €35.750,- opgebracht.

Rob lijdt aan een zeldzame ziekte en kan alleen nog in de Verenigde Staten behandeld worden, maar de behandeling is heel duur. Op initiatief van Stichting Support Rob zijn allerlei activeiten op touw gezet om geld in te zamelen. De benefietavond op De Krim leverde een groter bedrag op dan vooraf verwacht. Het resultaat van een avond vol gezelligheid en muziek in de evenementenhal. Aanvankelijk bleef het wat rustig, maar de zaal stroomde in de loop van de avond behoorlijk vol, veel Texelaars besloten last minute een kijkje te nemen en kochten een kaartje aan de kassa. Er werd muziek gedraaid door de Polderman Brothers en er was muziek van Judith's Pianoshow, Bony Macaroni en Sam & The Tubeman. Toen die aan het eind op het podium stonden was de zaal flink gevuld en gingen de voeten van de vloer.

Rob Daalder en zijn vrouw Mirjam waren ook bij het concert aanwezig. Alle aandacht liet Rob niet onberoerd. Hij vertelde eigenlijk niet de persoon te zijn om zo in de belangstelling te staan. "Maar dat het zo is geworden, is mooi."

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding