Bony Macaroni speelt op initiatief van Stichting Sompop op Support Rob Benefietconcert.
Bony Macaroni speelt op initiatief van Stichting Sompop op Support Rob Benefietconcert.

Bony Macaroni komt

De band Bony Macaroni is toegevoegd aan de line up voor Support Rob Benefietconcert op zaterdag 22 december in Evenementenhal Texel. Een initiatief van Stichting SomPop. Bony Marcaroni speelt ook op de komende editie van Sompop op 6 juli 2019.

De band reageerde direct enthousiast op het verzoek om de Texelse actie kosteloos te komen ondersteunen. "We hebben die zaterdag nog ruimte en komen graag ons steentje bijdragen. Hier werken we graag aan mee", vertelt de band. Bony Macaroni is een Indie/Pop/Punk band die de zaal naar verwachting los zal spelen. Hun ster stijgt snel. Optredens bij 3FM, nominaties voor Serious Talent en veel live-optredens. Voorlopig hoogtepunt staat gepland op 22 februari in Amsterdam als de cd-presentatie wordt gehouden en natuurlijk 6 juli tijdens SomPop in De Waal. De singles Piece of Shit en Doom zijn grote hits op Spotify. De muziek lijkt op de muziek van bands als Weezer, Blink 182, Sum 41 en Modern Baseball.

Het benefietconcert begint om 20:00 uur. Verder optredens van de Crazy Pianos, de Polderman Brothers en Sam and the Tubeman. Kaarten à €25,- (volwassenen) en €15,- (onder de 18) zijn te bestellen via de website van De Krim.