Martien Roeper

verpulvert record

Martien Roeper van team Best Tessels heeft afgelopen maandagavond in bowlingcentrum Hotel Den Helder het baanrecord bowlen aangescherpt.

"Het was een schitterende avond", vertelt Martien, "met maar liefst negen strikes en een supergame van 255 pinfall, ging ik helemaal los." Tijdens het bowlen gooide Trijn Stiggelbout -eveneens Best Tessels - al het oude baanrecord (233 pinnfall). Bij de dames ging het er ook eindelijk weer eens fanatiek aan toe. Ria van Heerwaarden en Erna van der Star - alle twee van team Kraanbedrijf Ronald Uitgeest - gooiden games van 180 en 181 pinfall en wisten te winnen van team Duinpark de Robbenjager. Martien Roeper: "als ik terugkijk op het afgelopen jaar kan ik zeggen dat het een goed jaar is geweest. Wat mij het meest opvalt, is dat de sfeer onder de bowlers op de boot en tijdens het bowlen altijd goed is. Het zijn eigenlijk allemaal lieve mensen. Dat maakt het bowlen zo plezierig, elke week opnieuw.

Uitslagen: WBZ - Duinpark De Robbenjager 4 - 1; Bouwbedrijf Texel - Best Tessels 0-5; Paal 17 - Kraanbedr Ronald Uitgeest 2-3.