Omega-lezing in dorpshuis De Hof

Fenna van Loenen van de Call to Friendschip Vereniging Nederland houdt woensdag 12 december een lezing in dorpshuis De Hof aan de Nikadel in De Koog.

Het gaat om een zogeheten Omega-lezing in het kader van het Wereld Unificatie Project 'Call to Friendship' oftewel 'Oproep tot vriendschap'. Dat is een project dat in 2017 is begonnen met als doel om mensen wereldwijd in liefde en acceptatie bij elkaar te brengen. Sinds het ontstaan worden maandelijks in twaalf landen lezingen gegeven. Op initiatief van Marjolein van Asperen en Jan Wolter Timmerman zijn de lezingen ook naar Texel gehaald.

Volgens een nadere omschrijving van het project kunnen mensen tijdens de lezing kennismaken met de Omega-energie. "Er is een Universele waarheid. Legio mensen hebben bewust of onbewust in hun essentie weet van deze waarheid. Iedereen in de wereld die tot dusver enige training en Bewustzijn heeft verworven, kan ook de boodschappen van Vriendschap – Broederschap – Vrede – Liefde – Acceptatie en Unificatie ontvangen." Tijdens de lezingen wordt onder meer ingegaan op de zogeheten Omega-frequenties waarmee boodschappen van vriendschap, broederschap, vrede, liefde, acceptatie en unificatie ontvangen kunnen worden.

De bijeenkomst in De Hof begint woensdag om 14:00 uur. Aanmelden kan bij Marjolein van Asperen (06–22268591) of Jan Wolter Timmerman (06–28899664). Thema is de vraag of schrijven met de hand nog belangrijk is.