Marjet van der Vis naast Annemarie van Gaal en andere ondernemers.
Marjet van der Vis naast Annemarie van Gaal en andere ondernemers. Foto: Marjet van der Vis

Van der Vis op Kracht on Tour

Marjet van der Vis stond vorige week donderdag met drie andere ondernemers - waaronder Annemarie van Gaal - op het podium van 'Kracht on Tour' in Schagen. Kracht on Tour is gericht op werk en persoonlijke ontwikkeling voor vrouwen. Doelstelling van Kracht on Tour is vrouwen bewust maken van hun talenten, het belang van economische en financiƫle zelfstandigheid en bijdragen aan concrete stappen richting de arbeidsmarkt en zelfontwikkeling.

"We vertelden over ons bedrijf ter inspiratie van de aanwezige vrouwen en Annemarie van Gaal stelde ons vragen over het ondernemerschap", laat Van der Vis weten. Het advies van Marjet: "Kijk waar je passie ligt en waar je blij van wordt. Wil je een eigen bedrijf beginnen, besef dan dat je geen 9 tot 5 mentaliteit kunt combineren met een eigen bedrijf. Ik werk al 27 jaar zes dagen per week en met veel plezier omdat mijn werk mijn hobby is. De passie voor koken loopt als een rode draad door ons bedrijf en we organiseren met ons team regelmatig gratis kookdemonstraties in onze kookstudio waarbij we gebruik maken van onze delicatessen, keukenmachines, inbouwapparatuur en Texelse Producten.

Kookdemonstratie

Op 1 december is er overigens weer een gratis kookdemonstratie. Er worden onder meer speculaas, marsepein, borstplaat en kruidnootjes gemaakt in het pand aan de Bernhardlaan.