Evenementen

De Evenementen Vereniging Texel (EVT) en de gemeente Texel houden op maandag 19 november vanaf 19:30 uur in het gemeentehuis aan de Emmalaan in Den Burg een informatieavond.

Avondvoorzitter Ido Paulusma opent de avond om 20:00 uur en neemt de aanwezigen mee in een avondvullend programma. Zo zal Burgemeester Uitdehaag u toelichten welke verantwoordelijkheid waar ligt en zal de Brandweer aangeven wat de gevolgen zijn van het besluit brandveilig gebruik en basishulpverlening overige plaatsen (bgbop). Wat betekent deze nieuwe wet voor de organisatie en de uitvoering van een evenement en wat verandert er in de evenementenvergunning? Charlotte Lorier van de Gemeente Texel neemt de aanwezigen mee in een evenementenaanvraag en het behandelproces op hoofdlijnen. De afsluiting is toevertrouwd aan Tribe Company. Organisator van grote evenementen waaronder Vrienden van Amstel Live. Na afloop kan men netwerken en napraten met de sprekers en de andere organisatoren.

Opgeven voor 18 november via evttexel@gmail.com. Bij uw opgave graag de volgende gegevens: De organisatie die u vertegenwoordigt, het evenement dat u organiseert en het aantal personen waarmee men komt.