The Beatles Sessions, één van de bands tijdens Lindeboom Live
The Beatles Sessions, één van de bands tijdens Lindeboom Live Foto: Gerard Timmerman

Lindeboom gaat Live

Onder de titel "Lindeboom Live" zijn er in de Brasserie aan de Groeneplaats en in Question Plaza in het weekend van vrijdag 16 tot en met zondag 18 november live optredens. Een muzikaal weekend van singer-songwriters tot het Smartlappenkoor.

Niet toevallig het weekend waarin voorheen Struun werd gehouden. Marco Schipper van de Lindeboom pakt in eigen huis nu uit met een variant. Toegang gratis.

Vrijdag 16 november

17:00 uur in Brasserie de Lindeboom: The GAF
Deze Texelse akoestische band bestaat uit Mariëlle Nitzsche (zang) en Pieter Drijver (gitaar en zang) en Gerard Timmerman (gitaar en mondharmonica), versterkt met Eline Jongejan (zang). Ze spelen popmuziek uit heden en verleden, covers van Anouk tot Amy Mc Donald en van Elton John tot Fleetwood Mac.

19:00 uur in Brasserie de Lindeboom: Alie & Tommy
Alie Ludema (zang en percussie) en Tommy Hemminga (gitaar en zang) maken van jongs af aan al muziek in verschillende bands en samenstellingen. Het duo kenmerkt zich door hun veelzijdige repertoire, met herkenbare songs van vroeger en nu.

21:00 uur in Brasserie de Lindeboom: De Swingers
De Swingers bestaan uit drie ervaren muzikanten die er niet alleen goed uit zien, maar ook nog eens fantastisch kunnen spelen. Het repertoire behelst bekende (en heel bekende) songs uit verschillende muziekgenres.

Zaterdag 17 november

17:00 uur in Brasserie de Lindeboom: Ray Romijn
Hij werd uit een Nederlandse moeder geboren in Brazilië, maar reisde met zijn ouders de wereld over. Nu trekt hij met zijn gitaar al jarenlang over de wereld. Ray speelt eigen werk en blues, rock'n roll en jazz covers van artiesten uit de jaren 50 en 60 van de vorige eeuw.

19:00 uur in Brasserie de Lindeboom: The GAF Plus
Gerard en Pieter van The GAF spelen samen met Eline akoestische muziek.

19:30 uur in de Question Plaza: Smartlappenkoor Den Hoorn
Als het Smartlappenkoor uit Den Hoorn losbarst, wordt er meegezongen, meegedeind, gelachen en gehuild. Kortom genieten.

21:00 uur in Brasserie de Lindeboom: The Beatles Sessions
The Beatles Sessions is een 5 koppige The Beatles Tributeband. Alles komt voorbij: van hits als 'Twist And Shout' tot pareltjes als 'Blackbird'. Sinds de oprichting in 2016 heeft de band op menig festival en podium door het hele land gespeeld.

21:00 uur in de Question Plaza: The Polderman Brothers
The Polderman broers hebben niet veel nodig om een feest te bouwen. De Texelse broers zijn al jaren een een begrip: ze krijgen in no time iedereen op de dansvloer en verzoeknummers worden zeker op prijs gesteld! Daarmee creëren zij samen een avond voor en van iedereen.

Zondag 18 november

16:00 uur in Brasserie de Lindeboom: The Beatles Sessions