Rowan Atkinson is weer te zien als geheim agent Johnny English.
Rowan Atkinson is weer te zien als geheim agent Johnny English.

Geheim agent Johnny English strikes again

In Cinema Texel zijn deze week weer de nieuwste films te zien.

Johnny English Strikes Again is het derde deel van de komische Johnny English-filmreeks, met Rowan Atkinson als de populaire geheim agent. Dit nieuwe avontuur begint wanneer na een cyber-aanval de identiteitsgegevens van alle geheim agenten in Groot Brittannië op straat komen te liggen. Hierdoor is de voormalig spion Johnny English de laatste hoop van de Britse geheime dienst. Hij wordt ingeschakeld om de meesterhacker achter deze aanval te vinden.

Zwaar Verliefd is een luchtige romantische komedie waarin de eeuwige strijd tegen de kilo's en de liefde op een grappige, herkenbare manier bij elkaar komen. De jonge, succesvolle dierenarts Isa is een tikkeltje onzeker over haar lijf én de liefde. Ruben is dé perfecte man.

A star is born is het tragische liefdesverhaal, waarin Bradley Cooper de aan lager wal geraakte country-ster Jackson Maine speelt. Hij ontdekt en wordt verliefd op de onbekende, worstelende artiest Ally (Lady Gaga).

Wad is de eerste Nederlandse natuurfilm over het waddengebied. Ruben Smit en zijn crew registreren dit unieke Nederlandse natuurgebied en al zijn bijzondere natuurfenomenen onder- en bovenwater, in elk jaargetijde.