Badmeester Chen Ling, manager Frank de Laat en badmeesters Maikel Beijne en Pieter Plaatsman.
Badmeester Chen Ling, manager Frank de Laat en badmeesters Maikel Beijne en Pieter Plaatsman. Foto: www.kennethstamp.com

Zwembad De Krim wint Zwembadbranche Award

Het zwembad van Vakantiepark De Krim is in de verkiezing 'Zwembadbranche Award 2018' verkozen tot het "Zwembad van het jaar". Dit is het tweede jaar op rij dat Zwembad De Krim deze award in ontvangst mag nemen. Directeur Iwan Groothuis: "We zijn erg trots en blij dat onze gasten zo tevreden zijn over het zwembad en ons met vele goede reviews hebben beloond."

In totaal zijn zo'n 5000 beoordelingen uitgebracht. Vooral de accommodatie, de algehele sfeer en de vriendelijkheid van de medewerkers zijn met hoge cijfers beoordeeld. De Krim heeft de award voor "Zwembaden als onderdeel van een vakantiepark, fitness, sauna of hotel" gewonnen.

De zwembadbranche heeft de verkiezing "Zwembadbranche Award 2018" georganiseerd. Er deden meer dan 150 accommodaties mee aan de tweede editie van deze verkiezing. De winnaar is bepaald door onafhankelijk consumentenonderzoek onder gasten van de deelnemende zwembaden. Aan de hand van een vragenlijst kon een beoordeling worden gegeven over diverse aspecten van het zwembad. De Krim opende het zwembad in 2017.