Bradley Cooper en Lady Gaga in
Bradley Cooper en Lady Gaga in "A star is born".

Droom wordt werkelijkheid in "A star is born"

In Cinema Texel deze week drie nieuwe films.

In A Star Is Born speelt Bradley Cooper de aan lager wal geraakte country-ster Jackson Maine. Maine ontdekt - en wordt verliefd op - de onbekende, worstelende artiest Ally (Lady Gaga). Ze heeft haar droom om het te maken in de muziek business zo goed als opgegeven, tot Jack haar aanmoedigt haar plek in de spotlights op te eisen. Wanneer dit lukt, begint hun liefdesrelatie echter scheurtjes te vertonen.

In Superjuffie is Juf Josje is een gewone juf. Maar als ze een mysterieus beeldje ontdekt, verandert ze plotseling in Superjuffie. Ze schiet als een groene tornado door de lucht, kan met dieren praten en komt in actie als die in gevaar zijn. Als er een tijgertje verdwijnt uit de dierentuin, moeten Superjuffie en haar leerlingen samenwerken om dit mysterie op te lossen en grotere problemen te voorkomen.

Voor de natuurfilm "Wad, overleven op de grens van water en land" registreerden Ruben Smit en zijn crew dit unieke natuurgebied onder- en bovenwater, in elk jaargetijde. Een film die het ecosysteem in beeld brengt als nooit te voren; van de kleine kiezelwieren onderaan de voedselketen tot aan de slechtvalk en de grijze zeehond als iconen van het wad.

Verder draaien nog Doris, Johnny English, Smallfoot en Brandweerman Sam