Klaverjascompetitie gaat weer beginnen

Klaverjasclub Den Burg begint weer met haar jaarlijkse competitie. De ledenvergadering wordt gehouden op maandag 24 september, de competitie start op 1 oktober. Daarnaast zal de club traditiegetrouw weer de organisatie van het Texels kampioenschap op zich nemen.

De klaverjascompetitie van Klaverjasclub Den Burg gaat weer van start. Op maandag 1 oktober om 20:00 worden de kaarten weer voor het eerst dit seizoen geschud. Vooruitlopend op de start van de competitie zal op 24 september aanstaande de algemene ledenvergadering gehouden. De ledenvergadering begint om 20:00 uur in het gebouw van de Kotex.

Het bestuur verwacht dat het aantal koppels ongeveer gelijk zal blijven. Dat neemt niet weg dat de club heel graag nieuwe leden zou verwelkomen. Klaverjasclub Den Burg speelt met een vaste partner. Ook als men nog geen partner heeft en toch wil klaverjassen, kan men zich aanmelden. Het bestuur probeert dan een geschikte partner te vinden.

"Dus als u wilt klaverjassen bent u vanaf maandagavond van harte welkom in het Kotexgebouw. Vindt u één keer per week te veel, maar wilt u toch af en toe klaverjassen dan kunt u zich ook aanmelden voor het Texels Kampioenschap. Dit kampioenschap gaat over vijf speelronden", stelt de vereniging. De speeldata voor dit jaar zijn nog niet officieel vastgesteld, maar het zal vermoedelijk beginnen op vrijdagavond 26 oktober. Aanmelden kan tot en met de eerste speelavond.