Candice Bergen en Diane Keaton in de film Book Club.
Candice Bergen en Diane Keaton in de film Book Club. Foto: Photo credit: Melinda Sue Gordon

Jane Fonda als eeuwige vrijgezel in bioscoop

In Cinema Texel gaat deze week 'Book Club' in première. Verder kan men nog altijd terecht voor onder meer 'Mission Impossible - Fallout', 'The Equalizer 2' en 'Mama Mia - Here we go again'.

Diane (Diane Keaton) is een weduwe. Vivian (Jane Fonda) geniet van haar leven als eeuwige vrijgezel. Sharon (Candice Bergen) verwerkt nog steeds haar scheiding van jaren geleden. En het huwelijk van Carol (Mary Steenburgen) zit in een sleur. Het leven van de vier hartsvriendinnen zal nooit meer hetzelfde zijn nadat ze Fifty Shades of Grey in hun boekenclub lezen. Door het aanwakkeren van een oude vlam of door nieuwe romances inspireren ze elkaar aan een nieuw hoofdstuk van hun leven te beginnen. Misschien wel het beste hoofdstuk tot nu toe.

Dames opgelet, op vrijdag 14 september om 19:00 uur herleven oude tijden. Dan is in Cinema Texel eenmalig de jaren '80-hit 'Dirty Dancing te zien. De datum is niet niet zomaar gekozen, dit is de sterfdag van Patrick Swayze, één van de hoofdrolspelers van de kaskraker. Beleef nog eenmaal 'the time of your life'.

Voor het volledige filmoverzicht: Zie rechts.