Kwasi Kloos in Hoornder kerkje

De Haagse vocal groep Kwasi Kloos treedt zondagmiddag vanaf 15:00 uur op in het Hoornder Kerkje.

Kwasi Kloos is een koor van twintig zangers en zangeressen, dat afgestemd is op het interpreteren van vierstemmige liedjes uit het laatste kwart van de twintigste eeuw. Voor dit concert in juli heeft het koor - onder leiding van Koos van Eijk – een volledig nieuw repertoire aangesproken van singer-songwriters en/of van professionele a capella groepen of van liedjes uit de musicalsfeer.

Namen als Billy Joel, Sting, Sheppard, The Beatles, The Real Group, Caro Emerald staan garant voor een afwisselend programma. Voor de liefhebbers van Nederlands repertoire – dat we beslist niet schuwen – hebben we gekozen voor klinkende namen van bv Harrie Jekkers, Gerard Cox, Tom Manders, Van Dik Hout, Adèle Bloemendaal en Marco Borsato.

Uit bovenstaande namen blijkt wel dat we bij ons optreden zoeken naar een mix van stijlen en sferen, waarbij we proberen het gevoel dat het lied oproept zo overtuigend mogelijk over te brengen, zowel in muzikaliteit , als op het gebied van de presentatie. Een beetje serieus, een beetje lachen, een beetje swingen!

Bij ons optreden vorig jaar waren we getuige van een overvolle kerk en een zichtbaar enthousiast publiek. Dat heeft ons er toe doen besluiten de reis van Den Haag naar Texel nogmaals te ondernemen. Een dankbaar publiek is het mooiste wat een koor zich mag wensen.

Entree € 9,-. Kaarten te koop bij boekhandels en VVV in Den Burg. Bij de Spar in Den Hoorn. Online: www.texel.net.