The Incredibles 2 wordt goed ontvangen door het publiek.
The Incredibles 2 wordt goed ontvangen door het publiek. Foto: Pixar

Recordbreker Incredibles 2 in Cinema Texel

In Cinema Texel draait de film voor de jeugd die in de Verenigde Staten alle records gebroken heeft: 'Incredibles 2' twee kan een succes worden genoemd. Voor de volwassen onder meer 'Ocean's 8', 'Redbad' en 'Jurrasic World - Fallen Kingdom'. Komende woensdag doet 'Isle of dogs' haar intrede.

Incredibles 2: De superhelden zijn terug en stelen opnieuw de show in Incredibles 2. In dit nieuwe avontuur staat Helen in de spotlight als superheld, terwijl Bob dagelijkse heldendaden verricht in het huishouden, met Violet, Dash en baby Jack-Jack – wiens superkrachten nog ontdekt moeten worden. De familie staat alleen al snel op zijn kop als er een briljante schurk opduikt met een meesterplan dat alles in gevaar zal brengen. Dit laten de superhelden natuurlijk niet gebeuren en samen met Frozone gaan ze de strijd aan. Dat is wat deze familie zo Incredible maakt.

Isle of Dogs vertelt het verhaal van Atari Kobayashi, een 12-jarig pleegkind van de corrupte burgemeester Kobayashi. Na het uitroepen van de noodtoestand worden alle huisdieren van Megasaki City verbannen naar een grote afvalstortplaats genaamd Trash Island. Atari steekt alleen, in een Junior-Turbo Prop vliegtuigje de rivier over op zoek naar zijn waakhond Spots.