Moppentrommel

Deze Moppentrommel is gemaakt door Luwe en Charlize van de Vliekotter uit Oosterend.

Baf!

Drie mannen zitten in een luchtballon. De eerste heeft een baksteen, de tweede een cactus en de derde een bom. Om de beurt gooien ze alles naar beneden. Wanneer de luchtballon weer landt zien ze een jongetje heel hard huilen. "Ik kreeg een baksteen op mijn hoofd", zegt hij snikkend. Daarna zien ze een huilend meisje. "Ik kreeg een cactus op mijn hoofd!" Verderop zien ze een jongetje heel hard lachen. "Ik liet net een scheet en toen ontplofte de school!"

Bij de dokter

Er komt een man bij de dokter. Hij zegt: "Als ik hier tik, doet het pijn. Als ik daar tik, doet het pijn. Overal waar ik tik doet het pijn!" De dokter zegt: "oh, ik weet al wat er is…. Je vinger is gebroken!"

Bij de dokter 2

Er komt een vis bij de dokter. Zegt de dokter: "oh ik ziet het al, uit de kom!"

Bij de dokter 3

Er komt een vrouw bij de dokter. Ze zegt tegen de dokter: "als ik hier tik doet het pijn" . Zegt de dokter: "niet doen."        

Dat is gek

Niks, Niemand en Gek zitten in een boom. Dan valt Niemand er uit. " Bel de ambulance!" roept Niks. Gek belt de ambulance en zegt: " hallo, ik ben Gek en ik bel voor Niks want Niemand is uit de boom gevallen!"

Nootjes

Een eend gaat naar de bar en vraagt: "heeft u nootjes?" "Nee", antwoordt de ober. Na een uur komt de eend weer terug en vraagt: " heeft u nootjes?" Weer zegt de ober: "nee". Zo gaat het de hele dag door. Op een gegeven moment zegt de ober: "als je nog één keer om nootjes vraagt dan spijker ik je aan deze bar vast." Na een uur komt de eend weer terug en vraagt: "heeft u spijkers?" "Nee", zegt de ober. Zegt de eend: "heeft u dan wel nootjes?"

Hetzelfde

Wat is de overeenkomst tussen een onderbroek en een helikopter? Antwoord: Bij hoge nood moeten ze allebei naar beneden.

Sufferd

Sem komt vrolijk thuis. Zijn moeder vraagt wat er aan de hand is. Antwoordt Sem: "de juffrouw zei dat we allemaal sufferds zijn, en dat ik de grootste ben!"