VR 20 APR

17.00 Herplaatsing Witte Punt op de dijk van Oudeschild ter hoogte van de Kerkesteeg. Belangstellenden zijn welkom om dit bij te wonen.

19.30 Klaverjassen bij De Doormars in dorpshuis 't Skiltje. Nieuwe leden welkom, ook als je af en toe wil invallen. Info: Martin Visser (313724) of Reina Tuitman (06-46612916).

ZA 21 APR

10.00 Bij manege Akenburg vindt het Texelweekend plaats, met diverse wedstrijden op het gebied van de paardensport.

12.00 Proef het voorjaar bij de schuur van Texelse Kost aan de Westerweg (Scholleboe). Er zijn buiten en binnen verschillende kramen met Texelse groenten, zaden en stekjes, verse soep, een moestuin marktplaats en leuke voorjaarsactiviteiten. De toegang is gratis.

15.00 Gerard Vélu, schrijver van het boek "Team Vélu heeft gewonnen", geeft in De Buureton een lezing over de gevolgen van een opname op de Intensive Care. Inloop vanaf 14.45 uur.

MA 23 APR

10.30 Texels Welzijn houdt een inloopspreekuur in Het Eierlandsche Huis in De Cocksdorp. Voor alle vragen op het gebied van welzijn en maatschappelijke ondersteuning.

12.30 In de schuren van Axel Lap aan de Witteweg in Den Hoorn is tot 16.00 uur een rommelmarkt. de opbrengst is ten bate van het Hoornder kerkje.

DI 24 APR

10.00 Texels Welzijn houdt een inloopspreekuur dorpshuis De Waldhoorn in Den Hoorn en de Hof in De Koog. Voor alle vragen op het gebied van welzijn en maatschappelijke ondersteuning.

17.00 Dynamic Tennis in Ons Genoegen; een aantrekkelijke sport voor alle leeftijden. Wie een beetje balgevoel heeft kan snel in het spel meekomen. Door de lichte materialen zijn blessures een uitzondering. Een uurtje heerlijk tennissen met aangepast materiaal, georganiseerd door Teamsport Texel en Texels Welzijn.

19.30 T. Reijbroek en D. Duurland hebben jong dementerende partners. Hun ervaringen schreven ze op in het boek Mist. Hoe is het écht als je op jonge leeftijd met dementie te maken krijgt? Buureton, 19.30.

19.30 Iedere dinsdagavond klaverjassen in het Eierlandsche Huis we starten om 19.30 uur. Even een avondje eruit en een gezellig kaartje leggen, iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis