VR 13 APR

20.00 Klaverjassen bij De Doormars in dorpshuis 't Skiltje. Nieuwe leden welkom, ook als je af en toe wil invallen. Info: Martin Visser (313724) of Reina Tuitman (06-46612916).

ZA 14 APR

13.00 Het Maartenhuis een woon/leef gemeenschap voor mensen met een beperking houdt Open Dag. U kunt een kijkje nemen in de woonhuizen en in de ambachtelijke werkplaatsen.

20.00 In Question Plaza houdt het Koninklijk Texels Fanfarecorps het jaarlijkse Voorjaarsconcert. Onder leiding van dirigent Wendy Prins wordt, zoals gebruikelijk, een gevarieerd programma uitgevoerd. Toegang € 5,00 (inclusief consumptie). Kaarten uitsluitend 's avonds aan de zaal.

MA 16 APR

10.30 Texels Welzijn houdt een inloopspreekuur in Het Eierlandsche Huis in De Cocksdorp. Voor alle vragen op het gebied van welzijn en maatschappelijke ondersteuning.

20.00 De dorpscommissie van Oosterend houdt de jaarvergadering in de Bijenkorf. In het eerste deel verzorgt Eckard Boot van Natuurmonumenten een presentatie over de natuurontwikkeling aan de oostkant van het eiland. Na de pauze wordt het huishoudelijk deel van de vergadering afgewerkt.

DI 17 APR

19.30 L!M!TS-café over alcohol & sociale media. Informatie over alcohol, drugs, gamen en sociale media dat wil je als ouders heel graag, maar hoe? Tijdens de open inloopavond voor ouders in Time Out (Wilhelminalaan 1) kunnen ouders in gesprek gaan met elkaar en/of met de vrijwilligers van L!M!TS.

WOE 18 APR

9.00 De bibliotheek Texel nodig peuters met hun ouders uit op woensdagmorgen 18 april om 9.00 voor het programma Voorleesplezier. We beginnen met voorlezen daarna is er limonade en koffie of thee. Hierna kunt u samen met uw peuter spelenderwijs kennis maken met boeken.

10.00 Gezond Natuur Wandelen Texel organiseert elke week wandelingen van ongeveer 45 minuten / 1 uur rond Oosterend. Start bij 't Cafeetje om 10.00 uur. De wandeling is ook geschikt voor deelnemers met een lager wandeltempo of met een rollator of stok.

10.30 Texels Welzijn houdt wekelijks inloopspreekuur in dorpshuis De Wielewaal in De Waal en de Hof in De Koog. Voor alle vragen over welzijn en maatschappelijke ondersteuning.