Rampage: Big Meets Bigger.
Rampage: Big Meets Bigger. Foto: Filmfoto

Nieuwe films voor jong en oud

Voor iedere leeftijdscategorie is er wat nieuws beleven in Cinema Texel. 'Rampage: Big Meets Bigger' is de nieuwe hoofdfilm en voor de kinderen doet 'Sherlock Gnomes' zijn intrede. Aus dem Nichts draait tijdens de komende seniorenmiddag (17 april).

Dwayne Johnson speelt de hoofdrol in de actie-avonturenfilm Rampage: Big Meets Bigger. Johnson schittert als primatoloog Davis Okoye, een man huiverig voor relaties met mensen maar hecht bevriend met de buitengewoon intelligente en uiterst zeldzame albino zilverrug gorilla George. Okoye redde hem als wees van stropers en nam sindsdien de zorg op zich. Maar een genetisch experiment maakt van deze vriendelijke aap een woedend wezen van enorme afmetingen.

De geliefde tuinkabouters uit Gnomeo and Juliet zijn terug met een nieuw avontuur in Londen. Nadat Gnomeo en Juliet met hun familie arriveren in de stad, zijn ze eerst vooral bezig om de tuin lenteklaar te krijgen. Maar dan komen ze erachter dat iemand in heel Londen tuinkabouters aan het kidnappen is. Als Gnomeo en Juliet thuiskomen en ze ontdekken dat iedereen in hun tuintje weg is, dan is er maar één tuinkabouter die ze hiervoor kunnen inschakelen... Sherlock Gnomes.

Het volledige filmprogramma ziet u rechts.