G-team wint met 2-1 van Koedijk

Het G-team heeft na een 2-1 overwinning de koppositie overgenomen van Koedijk. Adriaan van Liere was met twee goals de gevierde man. Vol overgave en met de wil om te winnen jaagde het G-team op Koedijk. Na tien minuten spelen was het raak; middenvelder Adriaan van Liere zag randje zestien de ruimte en verraste met een laag schot dwars door het midden de doelman van Koedijk. Na de thee speelden de bezoekers alles of niets en dat zorgde voor veel slordigheden van Texel. Dat leidde tot de gelijkmaker van Koedijk. Texel raapte de boel bij elkaar en ging vol voor de overwinning. Tien minuten voor tijd brak Jeffrey Kolk door en schoot op het doel. Waar de keeper moeite had om de bal onder controle te krijgen, reageerde Van Liere attent en punterde hij de bal in het doel. 2-1. Vlak voor tijd kreeg Texel de ultieme kans op de 3-1, maar de inzet van Kees van der Vis werd gestopt, waardoor het 2-1 bleef.